Een andere kijk op je stad!

Uit liefde voor mijn geboortestad Dordrecht - de oudste stad van Holland - ben ik de vele oude gevels en straatjes anders gaan bekijken en waarderen. 
Nu ik zelf niet meer in Dordrecht woon, zie ik de mooie zeventiende eeuwse pakhuizen en koopmanshuizen met andere ogen. Misschien moet er letterlijk meer afstand zijn, om te kunnen zien hoe mooi de historische binnenstad is. Het historisch Havenkwartier - met de oude boten en bruggetjes (waarvan er enkele nog met de hand worden bediend), het museum Huis van Gijn (waar je in de tijd terug stapt) en Hotel Bellevue Groothoofd (met het schitterende uitzicht op de kruising van rivieren). Dordrecht heeft veel te bieden voor bezoekers en bewoners, hoewel de Dordtenaren zelf soms moeite hebben de stad op haar waarde te duiden.

In deze mooie stad met haar rijke geschiedenis moeten we het stadsgezicht zorgvuldig beschermen en blijven werken aan het behoud en herstel van de vele monumenten. 
Met mijn tekeningen van oude (on)gerestaureerde gevels  hoop ik dat bewustzijn te stimuleren. En iedereen – zowel de inwoners van de stad als haar bezoekers – te laten zien dat dit de parels van Dordrecht zijn.

Naast het tekenen van gevels voor de ansichtkaarten, maak ik ook posters, notitieblokjes en kalenders met Hollandse gevels. 
Kijk op de pagina verkooppunten voor de adressen waar mijn geveltekeningen te koop zijn.

Henriëtte Bodmer - Perceel124

Henriëtte Bodmer
Grafisch ontwerper - Perceel 124

Leuk dat u mijn website bezoekt! Ik ben grafisch ontwerper van beroep en geboren in Dordrecht. Naast het tekenen van Hollandse gevels en bijzondere gebouwen ben ik - samen met mijn man - werkzaam in onze grafisch ontwerpstudio in Hendrik-Ido-Ambacht..

mail@perceel124.nl

©Perceel124   -   all rights reserved   -   Het auteurs- en beeldrecht op al onze producten is ondergebracht en vastgelegd bij Muller & Eilbracht - Den Haag