Geveltekeningen in opdracht

Naast mijn vrije werk, teken ik ook gevels in opdracht. Als bewoner van een bijzonder pand bent u ongetwijfeld trots op uw on(t)roerend goed en een tekening daarvan is een uniek cadeau voor uzelf. Maar ook voor een ander als huwelijksgeschenk, bij een geboorte of jubileum, als aandenken of als relatiegeschenk. 

Een originele Hollandsche gevel van Perceel124 varieert in prijs vanaf € 150,- tot € 500,-. Een passende prijsopgave kan gegeven worden naar aanleiding van uw wensen en mijn beoordeling van de tijd die nodig is om de betreffende gevel(s) te tekenen. Sommige gevels zijn prachtig in al hun eenvoud en andere door rijke versieringen en ornamenten (die wel wat meer tijd kosten om te tekenen).

Bij het maken van een geveltekening ga ik nauwkeurig en met zorg te werk. Ik overleg samen met u over de verdere uitwerking. Zo kan uw geveltekening worden ingelijst in een nieuwe lijst, maar ook in een oude houten lijst. In mijn atelier heb ik verschillende oude lijsten op voorraad, die ik restaureer en in een door u gewenste kleur kan schilderen. Een prijsopgave hiervan doe ik graag na uw keuze voor de lijstsoort.

Bij aanvaarding van de opdracht betaalt u 50% vooruit, bij aflevering wordt het restdeel afgerekend. Gemiddeld genomen bedraagt de levertijd na het akkoord voor de opdracht 2 à 3 weken.

Perceel 124 aan 't werk

mail@perceel124.nl

©Perceel124   -   all rights reserved   -   Het auteurs- en beeldrecht op al onze producten is ondergebracht en vastgelegd bij Muller & Eilbracht - Den Haag